CodeCup 2019 ОФИЦИЈАЛЕН НАСТАН

Официјалниот настан каде што ќе се презентираат финалните апликации:

18-ти Мај  2019 во 10:00 часот

Локација: ФИКТ – Битола (ул. Партизанска бб – Нов објект)

ОФИЦИЈАЛНИ СПОНЗОРИ